Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο Λαϊκισμός του Λαϊκισμού...

...Θα πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αποφυγής της χρήσης των αυτοκινήτων με την ανάπτυξη αξιόπιστων μέσων μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς και με την χωροθέτηση δημοτικών γκαράζ στις άκρες της πόλης..
Αυτά διαβάσαμε ανάμεσα σε άλλα μαργαριτάρια σε Κορυδαλλιώτικο blog
Η απόλυτη πρόταση για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος στάθμευσης στον Κορυδαλλό (και όχι μόνο)! Αφού αναπτύξουμε (;) αξιόπιστα μέσα μεταφοράς, πάμε στις άκρες της πόλης , τραβάμε από μια χωροθέτηση και τελειώνουμε με το πρόβλημα του πάρκινγκ στον Κορυδαλλό. Πάμε Περιβολάκι, κόβουμε ένα κομμάτι της Νίκαιας, κατεδαφίζουμε και καμιά δεκαριά χιλιάδες τετραγωνικά από τη μεριά του Κορυδαλλού και κάνουμε ένα πάρκινγκ. Έχει άφθονο χώρο εκεί.Μετά πάμε στην Αγία Βαρβάρα, εκεί στο τέλος της Ταξιαρχών. Γκρεμίζουμε καμιά εκατοστή σπίτια! Οπότε τραβάμε άλλη μια χωροθέτηση και λύνουμε και εκεί το πρόβλημα και βοηθάμε και την Αγ. Βαρβάρα που από ότι φαίνεται κοιμούνται όρθιοι και δεν έχουν καταλάβει το κόλπο με τις χωροθετήσεις. Μετά πάμε νταμάρια , εκεί στα πρώην λατομεία, τινάζουμε το βουνό στον αέρα και στήνουμε και εκεί ένα πάρκινγκ πάντα με χωροθέτηση βέβαια. Αν σκεφτεί κανείς καμιά άλλη άκρη της πόλης εδώ είμαστε.
Μήπως θέλετε θάλασσα; Λίμνες, ποτάμια; Χωροθέτηση και έτοιμος ο ποταμός Βραχμαπούτρας στον Κορυδαλλό! Τι λέτε μωρέ; Που νομίζετε ότι απευθύνεστε; Σε χαχόλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου