Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ποιος στήριζε ποιον στις εκλογές του 2006 ρε παραμυθάδες ;

Επειδή ορισμένοι κύκλοι συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο και επειδή μάλλον κολλάνε μπρίκια τους θυμίζουμε ότι :
Στις δημοτικές εκλογές του 2006 η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατέβηκε με επίσημο υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Χρυσάγη. Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, όπου ο κύριος Χρυσάγης , επαναλαμβάνουμε ο επίσημος και με τη βούλα υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε τρίτος στη σειρά μετά τους κους Χρήστου και Κασιμάτη.
Στον δεύτερο γύρο των εκλογών η Νέα Δημοκρατία διά του επικεφαλής του συνδυασμού της κου Χρυσάγη δήλωσε , φαρδιά – πλατιά, την υποστήριξή της στον κο Χρήστου. Για την αλήθεια του πράγματος δείτε ακριβώς από κάτω τους τίτλους από τις συνεντεύξεις του κου Χρυσάγη στον τοπικό τύπο τον Οκτώβριο του 2006 :








Πως λοιπόν οι γνωστοί παραμυθάδες στο internet και όχι μόνο ισχυρίζονται ότι το 2006 η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στήριζε τον Κασιμάτη όταν με κάθε επισημότητα στήριζε τον κο Χρήστου; Νομίζουμε ότι στην καθομιλουμένη αυτό που παθαίνουν λέγεται «ξεβράκωμα»
Καλά δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για τα ψέματα που αραδιάζουν. Μήπως ζήτησαν όταν παραπληροφορώντας τους πάντες έγραφαν ότι ο Κασιμάτης δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ; Ας κρυφτούν τώρα οι παραμυθάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου