Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η αλήθεια από 136 "αξιοπρεπείς πολίτες"

136 "αξιοπρεπείς πολίτες" είπαν εχτές την απόλυτη αλήθεια στην πλατεία Ελευθερίας προς εμάς τους υπόλοιπους τους χιλιάδες αναξιοπρεπείς... Ναι, φαίνεται ότι η πόλη διαθέτει μόνο 136 αξιοπρεπείς φωτισμένους που έχουν εξ ορισμού το αλάθητο ενώ οι υπόλοιποι, οι χιλιάδες των πολιτών, είναι άβουλα όντα. Χαμηλώστε τη μύτη φίλοι μας. Ούτε το παρελθόν , ούτε το παρόν δικαιολογεί τόση αλαζονεία. Μη περνάτε τους υπόλοιπους για χαχόλους. Ο μικρομεγαλισμός είναι σοβαρή ασθένεια. Και φροντίστε την επόμενη φορά που θα καλέσετε τους πολίτες σε συγκέντρωση να είστε μακριά από τα εκλογικά περίπτερα των άλλων συνδυασμών γιατί ο κόσμος μπερδεύεται. Όπως εχτές που αρκετοί νόμισαν ότι συγκέντρωση είχε ο Κασιμάτης στο εκλογικό του περίπτερο και όχι εσείς στο κέντρο της πλατείας ! 

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας κύριοι.
    Είμαι ο εκατοστός τριακοστός έβδομος αξιοπρεπείς πόλιτης όπως μας λέτε που εμφανίστηκε στην ομιλί ρτης κυρίας Κατσάνου....Και θέλω να σας πω ότι αυτό που κάνετε και οι εντιπώσεις που προσπαθείτε να δημιουργήσετε δεν θα κατάφερουν να σας φέρουν αποτέλεσμα και ούτε θα αναιρέσουν ότι προσπαθήσατε να δημιουργήσετε αντιπερισπασμό στην ομίλια της κυρίας Κατσάνου καιρνόντας ποτάκια και προσπαθώντας να εξαγοράσετε την ψήφο των πολιτών που ευτυχώς δεν θα σας εκλέξουν γιατί θα τα πλήρώσουν διπλα΄και τριπλά.....Τελειώνοντας θέλω να τονίσω ότι αν ήταν μικροί όπως λέτε δεν θα ασχολούσασταν μαζί τους...Είμαστε ελεύθεροι ανθρωποι και αλίμονο αν προσπαθείτε να κλείσετε το στόμα και τη φωνή κάποιου που έχει διαφορετικές απόψεις από εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Nikos

    Φίλε Νίκο
    και ο πιο αφελής αντιλαμβάνεται ότι το 136 έχει συμβολική σημασία και είναι απάντηση στη δημοσίευση του πιο ανορθόγραφου Έλληνα, όπου στο μπλοκ που συντηρεί παρουσίασε το «δράμα» τάχα της πόλης σε 136 δεύτερα… Βέβαια αν θέλεις να μπούμε στην ουσία ο αριθμός 136 δεν απέχει αλλά προσεγγίζει με αξιοπιστία την πραγματικότητα αφού αν από τη συγκέντρωση της κας Κατσάνου αφαιρέσεις τους 55 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ένα μόνο ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο, τότε είσαι πολύ κοντά στο πραγματικό νούμερο.
    Αν νομίζεις ότι με ένα ποτό είναι δυνατό να εξαγοράσεις έναν πολίτη τότε ή είσαι εκτός πραγματικότητας ή υποτιμάς τη νοημοσύνη του κόσμου ή και τα δύο. Μπορείς να ρωτήσεις την ίδια την κα Κατσάνου και θα στο βεβαιώσει. Ξέρει από τα κεράσματα του πολύ πρόσφατου παρελθόντος.
    Από την άλλη δεν γράψαμε ποτέ τη λέξη μικροί. Δεν υπάρχουν μικροί αλλά μικρές ή μεγάλες ιδέες. Γράψαμε μικρομέγαλοι. Ο μικρομεγαλισμός είναι στάση και συμπεριφορά. Να ξέρεις ότι η έπαρση είναι ότι χειρότερο για κάποιον που επιχειρεί να πείσει για την ορθότητα των ιδεών του. Για να το καταλάβεις καλύτερα δες τα δημοσιεύματα ενός φιλικού για την παράταξη που υποστηρίζεις blog, που γράφει ότι στη συγκέντρωση ήταν πάνω από 600 άτομα και ότι η παράταξη Κασιμάτη είναι σε πανικό !!!! Γελάνε και οι πέτρες με όλα αυτά.
    Σχετικά με τους ελεύθερους πολίτες, τίτλο που μαζί με την αξιοπρέπεια τόσο πεισματικά διεκδικούν οι φίλοι από την 16χρονη, δεν νομίζεις ότι και αυτό είναι δείγμα έπαρσης και υπεροψίας απέναντι στους χιλιάδες υπόλοιπους ; Για το λόγο αυτό τους προτείναμε να χαμηλώσουν λίγο τη μύτη.
    Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή