Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Πάνε για 80%. Το λένε και οι… δημοσκοπήσεις. Σαρώνουν...

Εμείς τα λέγαμε από παλιά. Όχι προφητείες. Θα την πατήσετε . Δεν μας άκουσαν. Την πάτησαν άλλη μια φορά. Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται. Αλλιώς τα θέλανε και …Αλλιώς τους ήρθαν ! Κοιτάξτε τι γράφει το «Πάμε Αλλιώς» σε ανακοίνωσή του με αφορμή ιντερνετική δημοσκόπηση :
«……………..Είναι λοιπόν εκ του πονηρού η πρεμούρα της ΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ να εμφανίσει συνενώσεις δημοτικών παρατάξεων,κάνοντας προβολή κάποιων επιδιώξεων ή επιθυμιών με σκοπό να δημιουργήσει κλίμα ή να εκβιάσει καταστάσεις. Αυτό στη γλώσσα των πολιτικών αναλύσεων της δεκαετίας του 70 λέγεται βολονταρισμός. Αντί ν΄αναλώνεται το μπλογκ του ΤΕΝΕΚΕ σε τέτοιες προσπάθειες,δίκην μάντη Τειρεσία……………………….Οι γνωστές μέχρι σήμερα υποψηφιότητες είναι τρείς: Κασιμάτης, Κυλάκου και Συρίγος…….»
Τώρα ή θα πάνε Αλλιώς ή θα πάνε σπίτι…ή (δεν το λέμε για να έχει αγωνία το πράγμα. Απλά γνωρίζουμε υποψήφια που μπορεί να τους φιλοξενήσει. Και μάλλον δεν είναι αυτή που νομίζετε.)

2 σχόλια:

  1. Φταίτε κύριοι, φταίτε.
    Τους χαλάσατε το πάρτυ, έγραφε ένας , σχολίαζε ο άλλος, αναδημοσίευαν όλοι, ανακυκλώνονταν οι φήμες και τα σχόλια, γινόταν ντόρος ...
    Αντιγράφω απ΄την παραπλανητική ανάρτηση τους κι αλλάζω μόνο τίτλους ιστολογίων

    "Kάποια στιγμή διαπίστωσα με έκπληξη ότι από την προσωπική ιστοσελίδα της "16χρονης πόλης" γίνεται link (δυναμικός σύνδεσμος παραπομπής) σε ανακαινισμένη σελίδα του Zimotiriou, το οποίο με τη σειρά του διαθέτει link (δυναμικός σύνδεσμος παραπομπής)
    για τη σελίδα ΛΑΪΚΟΥΡΑ , όπου μπορεί κανείς να διαβάσει (για παράδειγμα http://laikoyra.blogspot.com/2010/03/blog-post_9213.html) γιατί η προφυλάκιση του εκδότη του ΣΤΟΧΟΥ ήταν στοχευμένη και για τους χαρούμενους Έλληνες Χριστιανούς ορθόδοξους και φιλέλληνες bloggers ακροδεξιών αντιλήψεων.
    Η ηλεκτρονική διαδρομή μέσα από την "16χρονη πόλη" δεν μπορεί κύριοι να καταλήγει σε φασιστοειδή δημοσιεύματα και χαρακτηρισμούς του τύπου βρωμερό, δήθεν, αριστερό κατεστημένο."

    Πως σας φαίνεται τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριοι...
    τα παιχνιδια με τα ιστολογια ειναι γνωστα... προοδευτική συνεργασία θα υπάρξει ειτε το θελετε ειτε οχι... βλεπουμε τον φοβο στα γραπτα σας και στα ματια σας... ξερετε την απαιτηση του κορυδαλλιωτικου λαού για αλλο υφος δημοτικής αρχής... ετσι πρεπει να γινει.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή