Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τα έκαναν μούσκεμα !

Διαβάσαμε στο blog Δημοτικός Διάλογος και συγκεκριμένα σε ανάρτηση με τίτλο "η αλήθεια για τα οφειλόμενα στην ΕΥΔΑΠ" (http://korydallosdimotikosdialogos.blogspot.com/2010/06/blog-post_25.html) πως κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνώριζαν ότι «για να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης δανείου από το Δήμο» απαιτούνται δύο αποφάσεις, «μία απόφαση λήψης» και αμέσως μετά «η απόφαση αποδοχής των όρων». Επειδή ακριβώς δεν το γνώριζαν και νόμιζαν ότι αρκεί μόνο η πρώτη απόφαση, έδωσαν τροφή σε ορισμένους άσχετους (και φαιδρούς) να φωνάζουν «που πήγαν τα χρήματα του δανείου των 1.600.000 €», ενός δανείου όμως που δεν έγινε ποτέ, όπως σωστά λένε στο Δημοτικό διάλογο, αφού δεν υπήρξε ποτέ δεύτερη απόφαση !
Διαπίστωση πρώτη : το κάθε «βλήμα», ηλεκτρονικό ή μη, δεν πρέπει να γράφει ή να λέει ότι του κατέβει (αν θέλει βέβαια να αυτογελοιοποιείται κανένα πρόβλημα)
Διαπίστωση δεύτερη : κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν πλήρη άγνοια. Φροντιστήριο ή καλύτερα, για πιο σίγουρα, σπίτι τους
Διαπίστωση τρίτη : τουλάχιστον δυο τρεις παρατρεχάμενοι, που τους κόβει λίγο παραπάνω, ας είναι πιο προσεκτικοί και αυτές τις κοτσάνες του τύπου « δεσμεύτηκαν τα χρήματα του Δήμου, δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι » να μη τις γράφουν χωρίς έλεγχο γιατί γελάει ο κόσμος. Δεν είναι καιροί για παιγνιδάκια και δημιουργία φοβικών συνδρόμων και μάλιστα στις πλάτες των εργαζομένων που δοκιμάζονται σκληρά. Αρκετά υποφέρει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται και τις «φοβέρες» του κάθε νευρωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου