Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Άρχισαν πάλι οι μεγάλες και ως συνήθως εύστοχες αναλύσεις και προβλέψεις

Αφού ο Κασιμάτης τελικά κατεβαίνει στις εκλογές - γιατί μας έλεγαν παλιότερα οι γάτοι ότι δεν θα κατέβει - τώρα διαπιστώνουν ότι τις χάνει τις εκλογές με ένα φύσημα ! Επειδή εμείς ξέρουμε ότι θα φυσήξει πολύς αέρας ,δηλαδή τι αέρας , θύελλα θα είναι, συνιστούμε ψυχραιμία και όχι πάλι προβλέψεις γιατί πάλι θα γελάει ο κόσμος.

5 σχόλια:

  1. ...δεν ξερετε τι θα πει θυελα... και βεβαια ερχετε για ολους τους βουλευταδες και τους δημαρχεους του συστηματος... μιλαμε για πολυ γιαουρτιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ"
    μόνο "εξεγερμένη γενιά" δεν είσαι... γνωρίζεις και γνωρίζουμε καλά ότι είσαι κομμάτι του συστήματος που είχε τις τύχες της πόλης στην προ Κασιμάτη εποχή.
    Τα ορθογραφικά λάθη στα κείμενα είναι σαν τα αποτυπώματα, προδίδουν την ταυτότητά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μπα... σε πειραξαν τα ορθογραφικά?... σου ξαναεγραψα οτι εχω χεσμενες τις κολοεκλογες σας... αλλα δεν ειμαστε και ηλιθιοι... ρε κοπανε.. πριν απο τον κασιματη... δεν ηταν ο Χρηστου με αντιδημαρχο τον Κασιμάτη?.. δηλαδή πάλι εσεις?.... αντε χασου λαμογιο... που αφηνω και αποτυπωματα... που ειχαμε και την τυχη της πολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ"
    Λαμόγιο είσαι εσύ.... Όσο για τον Χρήστου ξέρεις καλύτερα μια και είσαι από αυτούς που τον στήριζαν και τον στηρίζουν... αρχιλαμόγιο που το παίζεις και κατά του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η εισαι η κανεις τον βλάκα... τι δουλειά έχουμε εμείς με τον συντροφο σας και μεντορα του δημαρχου σας χρήστου? πας καλά?... οσο θα με λες του χρηστου θα σε λεω λαμόγιο!!! καταλαβες νενεκο??... αι χασου... ορε γιαυρτια που θα φατε!!! κασιματοβουλευταδες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή