Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Έχουν γίνει τα παπαγαλάκια του κάθε φαιδρού και …μη χειρότερα



Καλά το πάτε παιδιά. Ποιος Γκίνης ρε νούμερα ; Τι είναι όλες αυτές οι αηδίες και αθλιότητες που αναπαράγετε με τόση ευκολία ρε ξεκούδουνα ; Από πότε εσείς γίνατε τιμητές και κατήγοροι ; Όχι Νέα Γενιά, αλλά Γερασμένη Γενιά είστε. Ο ρόλος που έχετε αναλάβει εργολαβικά φαίνεται να σας πηγαίνει γάντι. Έχετε μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του κάθε γραφικού, πικραμένου και …αποδιοπομπαίου τράγου. Έτσι νομίζετε ότι ασκείται η κριτική ; Έτσι νομίζετε ότι θα φθείρετε τους άλλους; Με αυτή τη μεθοδολογία; Συνεχίστε , συνεχίστε. «Πες – πες κάτι θα μείνει». Πάνω σ’ αυτό το χνάρι κινείστε. Όπως ο κάθε συνεπής φασίστας.

8 σχόλια:

  1. 1)Ψάξε ανόητε στα βιογραφικά ορισμένων στενών συνεργατών την ανεξάρτητης παράταξής σου και ίσως να βρεις ποιός υπηρετεί με συνέπεια και ποιά ακριβώς ιδεολογία.
    2)Εξήγησέ μας, πως τολμάς να απαντάς σε εμάς που ρωτάμε αν αληθεύει το δημοσίευμα και δεν απαντάς απευθείας στην πηγή. Αν λένε ψέματα μπορεί και να τους μηνύσει ο Δήμαρχος. Μήπως δεν το κάνει για να μην ταράξει τις σχέσεις του με συνεργάτες του, δεξιούς και ακροδεξιούς, που διατηρούν κρίσιμα πόστα;;;
    3)Ο Δήμαρχος τους έκανε φίλους και τώρα πληρώνει τις φιλίες του. Μην βρίζεις εμάς λοιπόν κακομοίρη μου. Εμείς προσέχουμε ποιούς κάνουμε φίλους.
    4)Αν είσαι δημοκράτης, και έχεις κότσια, άνοιξε ένα κοινό ιστολόγιο, να το συζητήσουμε. Αλλιώς βούλωσέ το για να μην χάσεις το κατοσταρικάκι σου.
    http://neagenia-neagenia.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html
    και παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα εδώ
    http://neagenia-neagenia.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε Δημοκράτες της ΝΕΑΣ (;) ΓΕΝΙΑΣ. Σιγά.
    Μήπως είστε κομματικοδίαιτοι κολαούζοι ;
    Μήπως είστε παιδιά του κυβερνητικού σοσιαλισμού;
    Ρωτάω απλά.
    Και αν διαμαρτύρεστε μπορώ να σας παραπέμψω σε ένα μπλογκ που ρωτάει και αυτό, γιατί σε κάποιο άλλο μπλογκ πάλι ρωτάνε και πάει λέγοντας.
    Σας αρέσει αυτό το σκηνικό ; Να ρωτάμε απλά «μήπως» , χωρίς βεβαίως να επιβεβαιώνουμε τίποτε. Αυτό προτείνετε ρε νούμερα ;
    Δεν ντρέπεστε λίγο ; Είναι τακτική αυτή ;
    Ωραία λογική έχετε.
    Ρωτάτε τάχα από ενδιαφέρον, αναπαράγετε μια προβοκάτσια και μετά ζητάτε από τον θιγόμενο να μηνύσει την πηγή από την οποία πήρατε την προβοκάτσια. Ωραίο και γκεμπελίστικο. Κασιμάτη εμείς θα ρωτάμε (απλά θα ρωτάμε) και συ κάνε δεξιά – αριστερά μηνύσεις. Βιομηχανία μηνύσεων λοιπόν. Έτσι αντιλαμβάνεστε τη δημοκρατία ; Κάντε και καμιά αγωγή για να οικονομήσετε.
    Εγώ ξέρω ότι ο Κασιμάτης συνεργάστηκε με Πασόκους (και όποιος από εσάς αμφιβάλλει για το αν είναι Πασόκοι ας τολμήσει, μόνο να τολμήσει να το αμφισβητήσει ρε χτεσινοί και προχτεσινοί), Νεοδημοκράτες και Συνασπιστές που όλοι τους έχουν φανερή ταυτότητα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια παράταξη που εσείς υποστηρίζατε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , πρότεινε για υπερψήφιση με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ στους Κορυδαλλιώτες ;
    Όσο για το κατοσταρικάκι που αναφέρετε, να πάτε εσείς να πάρετε το μπαχτσίσι σας για την εκδούλευση που κάνετε στον κάθε τελειωμένο και στην κάθε τελειωμένη που ανακάλυψαν τη μαχόμενη αριστερά παραπροχτές, το ΠΑΣΟΚ προχτές , την οικολογία χτες και δυστυχώς τα δικαστήρια και τις μηνύσεις στις μέρες μας. Όπως και σεις βέβαια που τους βαράτε παλαμάκια και κρατάτε την αγιαστούρα της προπαγάνδας και της διαπόμπευσης της ζωής του καθενός. Άντε να χαθείτε βλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "sas ksero"
    Αν δεν προκαλούσες τόση αηδία θα μπορούσες να προκαλέσεις αρκετό γέλιο. Έχεις ταλέντο. Σαν το Βέγγο. Μια δεξιά μια αριστερά. Για παιδί από σαλόνι καλός είσαι. Καλλιέργησέ το λιγάκι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υπεύθυνοι του blog πάλι μούγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "neagenia"
    O Βέγγος είναι από "άλλη γενιά", το δεξιά - αριστερά τόκανε για τις ανάγκες του ρόλου του, η ταυτότητά του ήταν και είναι φανερή.
    Εσείς που τόσα χρόνια καλοτρώγατε με τον Χρήστου τώρα το παίζεται παρθένες κι αθώοι του αίματος...βρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραίος διάλογος... ιδιος τα ονοματα ξεκαρφομα λεει... σας ξερω ο άλλος... ουστ λεει ένα νουμερο... πωπω γιαουρτια που θατε ρε κασιματοβουλευταδες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ"
    Στο επαναλαμβάνω και εδώ, τα ορθογραφικά λάθη στα κείμενα είναι σαν τα αποτυπώματα, προδίδουν την ταυτότητά σου...
    Για αυτό άσε τα σχόλια περί του διαλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή