Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τη μαυρίλα των ημερών...

Εντάξει δεν είπαμε να τους πάρετε και στα σοβαρά. Απλά για να γελάσουμε λίγο με τις "ασφαλείς πληροφορίες" τους το βάζουμε το απόσπασμα από το "Korydallos political analysis review" που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Και επειδή έχουν γράψει και άλλες προφητικές κοτσάνες τις οποίες έχουμε σταχυολογήσει θα τις παρουσιάζουμε κομματι - κομμάτι για να έχει περισσότερη πλάκα. Προς το παρόν δείτε αυτό. Όχι τίποτε άλλο θα τους κυνηγήσουν και οι αλογομούρηδες που περίμεναν τον ιππόδρομο στον νέο Δήμο Κορυδαλλού - Νικαίας !!! Έγραφαν λοιπόν τα σαϊνια της πολιτικής (και οπαδοί της εξυγίανσης) :

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2010
Ιππόδρομος στον Κορυδαλλό μέσω Καλλικράτη
.

Αυτός είναι ο χάρτης που δημοσιεύτηκε στα χτεσινά "Νέα" και παρουσιάζει τον Κορυδαλλό μαζί με την Νίκαια, ως αποτέλεσμα των συνενώσεων του Καλλικράτη.
Συνέπειες:

Μεγάλες διεργασίες στο τοπικό συντηρητικό στρατόπεδο όπου δρομολογείται ταχύτατα (και πιθανότατα επιτυγχάνεται) η επανασυγκόλληση, με την συμμετοχή της μερίδας των δεξιών του κυρίου Κασιμάτη σε νέα ισχυρή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπου ανήκουν. Η νέα παράταξη θα διεκδικήσει τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας.
Από κύκλους του Δημάρχου, διακινείται η πληροφορία ότι ο ίδιος σκέπτεται σοβαρότατα το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσει άλλη θητεία. Διαδίδουν μάλιστα, ότι αυτό είναι άσχετο με τον Καλλικράτη και
αποτελεί προγενέστερη απόφασή του.
Η κυρία Κυλάκου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επικεφαλής μιας ακόμη παράταξης.
Η όρεξη του κυρίου Χρήστου άνοιξε και δηλώνει παρών προκειμένου να ηγηθεί.
Το καλό από όλα αυτά είναι ότι για τον ενιαίο Δήμο Κορυδαλλού - Νίκαιας η δημιουργία ιπποδρόμου που φέρνει ο Καλλικράτης, υπόσχεται κατά κάποιο τρόπο μια νέα, σημαντική πηγή εσόδων, ικανή να βγάλει τους δύο Δήμους από την χρεοκοπία, παρά την γενική οικονομική κρίση και τα αδιέξοδα.
Αναρτήθηκε από mirmigi στις 12:59 μ.μ.


Οι επισημάνσεις με bold είναι δικές μας αλλά δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου